Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

COVID-19 en uw vakantie

Heeft u bij ons een vakantie geboekt? Dan houden wij u via deze pagina op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en informeren wij u wat dit voor uw verblijf in Zeeland betekent.

Veilig en ontspannen op vakantie

Op Vakantie in Zeeland hanteert een speciaal COVID-19 protocol waarbij de richtlijnen voor hygiëne en veiligheid zijn aangescherpt zodat u veilig en ontspannen uw vakantie kunt doorbrengen in één van onze accommodaties.

De hoogste prioriteit is een veilig verblijf voor onze gasten. Voor uw aankomst is de vakantiewoning met een nog grotere zorgvuldigheid schoongemaakt dan u al gewend was van ons. Daarbij treffen wij de volgende aanvullende maatregelen: 

  • Al het beddengoed en badlinnen wordt op 95 graden gewassen.
  • Alle handcontactpunten in uw vakantieverblijf worden gedesinfecteerd.
  • Keuken en sanitair worden gedesinfecteerd.
  • Wij gebruiken hiervoor een gecertificeerd desinfectiemiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt.
  • De vakantiewoning wordt voor aankomst minimaal 4 uur geventileerd.

In- en uitchecken

Voor uw en onze veiligheid streven wij naar zo min mogelijk fysiek contact. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur (16.00 uur in juli en augustus) de sleutel van uw vakantiewoning afhalen bij ons op kantoor. Er is maximaal één persoon tegelijk in ons kantoor toegestaan. Onze medewerkers bevinden zich achter een baliewand van plexiglas. De sleutel van uw vakantiewoning wordt voor overhandiging gedesinfecteerd. Daarnaast zijn voor u wegwerp latex handschoenen aanwezig.

Laatste nieuws en ontwikkelingen

Nieuws van woensdag 16 september 2020:

Duitsland en België verklaren de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland tot risicogebied.

Reizigers die uit de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland komen, moeten zich bij aankomst in Duitsland preventief laten testen en daarna 14 dagen in Duitsland in zelfquarantaine gaan. België geeft beide Nederlandse provincies vanaf vrijdagmiddag (18 september 2020) code rood. Wie na een verblijf van minstens twee dagen vanuit deze provincies naar België reist, moet een coronatest ondergaan en in quarantaine.

Voor reizigers uit andere Nederlandse provincies, waaronder Zeeland, geldt dit niet. Op dit moment is het derhalve niet mogelijk uw bij ons geboekte reis om te boeken dan wel kosteloos te annuleren.

Nieuws van maandag 11 mei 2020:

Per vandaag zullen de meeste kappers en beautysalons hun deuren weer openen.

Vanaf 1 juni 2020 zullen vele horecagelegenheden de terrassen openen en zullen restaurants, strandpaviljoens en cafés net zoveel personen toelaten tot het aantal van 30 personen (inclusief personeel) binnen is bereikt. Vanaf 1 juli wordt dit aantal verhoogd tot 100 personen. Uiteraard weer onder de voorwaarde dat de druk op de zorg beheersbaar blijft.

Nieuws van vrijdag 8 mei 2020:

De Veiligheidsregio Zeeland heeft op vrijdag 8 mei j.l. een stappenplan gepresenteerd waarbij de bezettingsgraad van het totale aantal beschikbare toeristische slaapplaatsen in Zeeland opgevoerd mag worden naar 50% op 15 mei 2020 en naar 75% per 29 mei 2020. Dit onder de voorwaarde dat de druk op de zorg beheersbaar blijft.

Op dit moment zijn supermarkten, bakkers, slagers en andere winkels grotendeels geopend. Er gelden regels bij het betreden van winkels die erop gericht zijn om 1.50m afstand te kunnen houden. Het gebruik van mondkapjes is niet verplicht in winkels.