Meer over ons

Op Vakantie in Zeeland is een oude bekende op Schouwen-Duiveland. Hoe dat komt? Wij zijn al geruime tijd zeer actief op de recreatiemarkt. We kennen de buren, de buurten, de vakantieparken, de omliggende dorpen. We hebben ons dan ook echt ontwikkeld tot een erkende en standvastige Zeeuwse dienstverlener.

Vragen naar Burgh-Haamstede

Door onze vestiging in Burgh-Haamstede zitten wij praktisch om de hoek bij de meeste vakantiewoningen van onze klanten. Wij houden dan ook graag persoonlijk voor u een oogje in het zeil. Voor huurders én huiseigenaren. Vanzelfsprekend verwelkomen wij alle gasten op een professionele manier. En zijn we snel ter plaatse wanneer er vragen zijn.

Zeg nu zelf: dat voelt toch nét even wat fijner?

In Zeeland staat een huis

Of u nu huurder of huiseigenaar bent: uw vakantiewoning staat in Zeeland. Van klanten die een tweede woning aankochten kregen wij steeds dezelfde vraag: "Door wie kan ik mijn tweede huis nu met een gerust hart laten verhuren?". Op die vraag geeft Op Vakantie in Zeeland graag antwoord: door ons!

Uw (vakantie)woning kopen of verkopen?

Naast het verhuren van vakantiehuizen, verkopen we ze ook. Tevens zijn we actief op de reguliere woningmarkt. Zo geven we u een 100% service. Laat uw (vakantie)woning ook verkopen of aankopen door een lokale professional en neem direct contact met ons op. Samen staan we als een huis!