Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Malibu for 2

nog geen waarderingen aanwezig
Personen: max. 2 personen
Type: Camper
Bijzonderheden:

Kenmerken

Merk: Carthago
Model: Malibu 640 LE
Model jaar: 2022
Brandstof: Diesel
Transmissie: Automaat (9-traps 160PK)
Km stand: 5000
Slaapplaatsen: 2
Leeggewicht: 2935 kg
Max belastbaar gewicht: 3500 kg
Lengte: 636 cm
Breedte: 205 cm
Totale hoogte: 280 cm
Accessoires: Multimedia-systeem met o.a. Apple Carplay, Thule luifel, meedraaiende fietsendrager, airco in rij- en slaapgedeelte, satelliet-televisie, dvd-speler, zonnepaneel, TRUMA-verwarmingssysteem, achteruitrijcamera, cruise control, slaapgedeelte 196 x 90 cm / 183 x 102 cm, optimale isolatie, bearlock, verduisterende plisségordijnen, rolhorren

Meer informatie Minder informatie

Deze zeer complete buscamper is de start van een geweldige vakantie! Met de 9-traps automaat (160 PK) is het heerlijk toeren, op zoek naar onontdekte pareltjes. Hoewel lekker compact biedt deze camper je alle comfort van thuis. De twee grote lengtebedden zijn voorzien van op maat gemaakte, luxe matrassen, waardoor je je in een hotel waant.

Boek snel en veilig deze camper

  Nu boeken   Aanbieding   Geboekt   Gereserveerd   Op aanvraag
Selecteer je aankomstdatum...

Meer over deze camper

Geniet van de ultieme vrijheid in deze Malibu for 2!

Deze zeer complete buscamper (bestuurbaar met rijbewijs B) is de start van een geweldige vakantie. Met de 9-traps automaat (160 PK) is het heerlijk toeren, op zoek naar onontdekte pareltjes. Hoewel lekker compact biedt deze camper je alle comfort van thuis. Door de perfecte isolatie en het Truma verwarmingssysteem is een aangename temperatuur gegarandeerd. Daarnaast is het slaapgedeelte uitgerust met airconditioning, waardoor je heerlijk uitgerust aan de dag kunt beginnen. De gehele camper is te verduisteren. De ramen/deuren hebben alle een rolhor. De twee grote lengtebedden (de langste in de Van-klasse!) zijn voorzien van op maat gemaakte, luxe matrassen, waardoor je je in een hotel waant. Vanuit zowel het bed als het woongedeelte kun je na een dagje in de natuur je favoriete tv-programma kijken via de aanwezige satelliet-televisie. De SMART-TV heeft daarnaast een geïntegreerde DVD-speler.

Dankzij de draaibare bestuurdersstoelen ontstaat een ruime en comfortabele zithoek. De tafel kan eenvoudig worden verlengd door het uittrekbare tafelblad. Liever buiten zitten? Een tafel, luxe standenstoelen en buitenverlichting worden meegeleverd, evenals een gezellig buitenkleed. 

De keuken is van alle gemakken voorzien. Er is o.a. een 2-pits gaskookplaat, een spoelbak en een ruime koelkast (80 liter). Ook over de keukeninventaris hoef je je geen zorgen te maken. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele reis is aanwezig. Ben je een BBQ-liefhebber? Een CADAC E Braai (elektrische barbecue) staat tot je beschikking. 

De camper heeft een douchecabine met een wastafel en een wegdraaibaar toilet. 

Door het zonnepaneel en de bijbehorende accu, de gasflessen en 100 liter schoon water, is het mogelijk zelf een plekje in de natuur te zoeken. LET WEL: dit is niet overal in Europa toegestaan.

Durf jij het avontuur aan met deze luxe buscamper?

Kenmerken & Details