Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Over ons

Op Vakantie in Zeeland is een begrip op Schouwen-Duiveland. Hoe dat komt? Wij zijn al geruime tijd zeer actief op de recreatiemarkt. We kennen de buren, de buurten, de vakantieparken, de omliggende dorpen en de leuke lokale winkeltjes en restaurants. We hebben ons dan ook echt ontwikkeld tot een erkende en bekende Zeeuwse dienstverlener waar u een gezellige vakantiewoning, luxe villa of comfortabel appartement kunt huren voor een heerlijk ontspannen vakantie in Zeeland. Via ons online reserveringssysteem kiest u vlot en eenvoudig voor een strandhuisje aan zee, een knus vakantiehuis op een gezellig vakantiepark of juist voor een rustig gelegen bungalow op een riante kavel.

Als Zeeuwse partij borrelen wij over van de lokale tips. Deze vinden onze gasten terug in een speciaal door ons ontwikkelde Portal. Niet alleen staan hier de bekende toeristische trekpleisters in maar ook die wandeling door dat unieke stukje Schouwen-Duiveland of dat ene strandpaviljoen met die heerlijke mosselen uit de Oosterschelde.

Ons kantoor is gevestigd in Burgh-Haamstede. Hierdoor zitten wij praktisch om de hoek bij de meeste vakantiewoningen van onze klanten. Wij houden dan ook graag persoonlijk voor u een oogje in het zeil. Voor huurders én huiseigenaren. Vanzelfsprekend verwelkomen wij alle gasten op een professionele en gastvrije manier. En zijn we snel ter plaatse wanneer dat nodig is. Zeg nu zelf: dat voelt toch nét even wat fijner?

In Zeeland staat een huis

Of u nu huurder of huiseigenaar bent: uw vakantiewoning staat in Zeeland. Van klanten die een tweede woning aankochten kregen wij steeds dezelfde vraag: "Door wie kan ik mijn tweede huis nu met een gerust hart laten verhuren?". Op die vraag geeft Op Vakantie in Zeeland graag antwoord: door ons!