Vakantiehuis verhuren

Als eigenaar van een tweede woning in het bij toeristen geliefde Zeeland is het lucratief om niet alleen zelf hiervan gebruik te maken. Daarom verhuren steeds meer mensen hun vakantiehuis.

3 goede redenen om uw tweede huis te verhuren

Een huis is er om gebruik van te maken. Zonde dus als het onbewoond is. Door uw woning te verhuren:

  • beleven anderen plezier aan uw eigendom
  • heeft u 'gratis' bewaking
  • behaalt u tevens een interessant rendement

Laat een lokale partij uw woning verhuren

Door met een ervaren en een in Zeeland gevestigde partij in zee te gaan, loopt u geen risico en weet u dat uw eigendom in goede handen is. Wij verzorgen het volledige verhuurtraject van uw woning. Van adverteren tot eindschoonmaak én controle bij vertrek van uw gasten. U hoeft nergens naar om te kijken. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich thuis voelen in uw woning. Zonder dat u daar wakker van ligt.

Huis verkopen

Is het nu echt hoog tijd om uw (vakantie)woning te verkopen? Via Op Vakantie in Zeeland bent u er in een mum van tijd vanaf. Uiteraard tegen een prijs waar beide partijen tevreden over zijn. Waarom u kiest voor Op Vakantie in Zeeland? Eenvoudig, wij hebben uitgebreide kennis op lokaal niveau en benaderen de markt op onze eigen verfrissende wijze.

Wat we voor huiseigenaren doen?

Wij bieden een professionele presentatie van uw woning op diverse websites, zoals Funda, Huislijn en Jaap. Onze eigen website heeft daarnaast een groot bereik onder buitenlandse potentiële kopers. Tijdens het verkoopproces willen wij u zoveel mogelijk ontzorgen. Uiteraard houden wij u wel van alle ontwikkelingen op de hoogte. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en doen graag dat extra stapje dat nodig is voor een succesvolle verkoop. Dit alles voor een bijzonder aantrekkelijk tarief, zonder opstartkosten. Bij ons dus geen onaangename verrassingen achteraf. Wel zo helder, toch?

VBO makelaar

Op Vakantie in Zeeland heeft een gediplomeerd VBO makelaar in huis en is daarmee aangesloten bij deze gerenommeerde brancheorganisatie. Hiermee is onze kwaliteit en integriteit gewaarborgd.