Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Brouwershaven, Christoffellaan 15

Vraagprijs: Verkocht
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 85 m2
Oppervlakte grondstuk: 388 m2
Inhoud: 319 m3

Op loopafstand van het Grevelingenmeer, aan de rand van park "Port Greve", staat deze royale, vrij gelegen, 2-onder-1kap-recreatiewoning op totaal 388 m2 eigen grond. De uitgebouwde woning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s. De ideale woning om volledig te ontspannen en te genieten van het Zeeuwse buitenleven. Daarnaast is het een zeer interessant object voor commerciële verhuur.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 85 m2
Oppervlakte grondstuk: 388 m2
Inhoud: 319 m3
Bouwjaar: 1994
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal kamers: 5 kamers
Aantal slaapkamers: 4 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Op loopafstand van het Grevelingenmeer, aan de rand van park "Port Greve",  staat deze royale, vrij gelegen, 2-onder-1-kap-recreatiewoning op totaal 388 m2 eigen grond.  De uitgebouwde woning heeft een volledig woonprogramma op de begane grond. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein meerdere auto’s. De ideale woning om volledig te ontspannen en te genieten van het Zeeuwse buitenleven. Daarnaast is het een zeer interessant object voor commerciële verhuur.

Indeling begane grond: 

entree via de zijkant van de woning, hal met modern toilet met fonteintje, royale woonkamer met laminaatvloer met open haard en schuifpui naar serre. Via de serre heeft u toegang tot de zonnige, vrij gelegen achtertuin. De moderne open keuken heeft diverse inbouwapparatuur t.w. gascomfort, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. Via de hal bereikt u de slaapkamer op de begane grond en de moderne badkamer met ligbad met whirpool en wastafelmeubel.

1e verdieping

overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel.

Algemeen:

De recreatiewoning is omstreeks 1994 gebouwd en heeft een inhoud van circa 319 m3 en een woonoppervlakte van circa 85 m2. De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede dubbelglas. De woning heeft een aangebouwde berging met de c.v. ketel en wasmachine en droger. Verwarming/warm water via HR-combi (Intergas, 2017). Tevens is er een vrijstaande houten berging.  De woning is uitermate geschikt voor de verhuur en wordt inclusief inventaris opgeleverd. De nieuwe eigenaar is verplicht om lid te worden van de Vereniging van Eigenaren. De kosten bedragen € 527,- per kwartaal.

Op het vakantiepark is van alles te beleven. Voor de actievelingen is er bijvoorbeeld de tennisbaan, het multifunctionele sportveld, de midgetgolfbaan en de jeu-de-boulesbaan. Ook aan kinderen is gedacht; het gehele jaar wordt er een Fun & Entertainment programma georganiseerd. Er is een overdekt zwembad op het park, met glijbaan (58.6 meter lang!), peuterbad, solarium en infraroodsauna. De locatie is tevens een schitterende basis voor wandelen op het strand, vliegeren, surfen, zeilen en natuurlijk zonnebaden.

Ligging & Omgeving