Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Brouwershaven, Herckenstein 105

Vraagprijs: Verkocht
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 75 m2
Oppervlakte grondstuk: 192 m2
Inhoud: 267 m3

Direct aan het Grevelingenmeer ligt Landal Port Greve. Hier vindt u deze aantrekkelijke, geschakelde vierpersoons recreatiewoning met uitzicht over de landerijen. De woning heeft een royale omheinde tuin en is voorzien van een eigen parkeerplaats en een houten berging. Deze woning wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd, maar is zeker interessant voor commerciƫle verhuur. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 75 m2
Oppervlakte grondstuk: 192 m2
Inhoud: 267 m3
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal kamers: 3 kamers
Aantal slaapkamers: 2 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Direct aan het Grevelingenmeer ligt Landal Port Greve. Hier vindt u deze aantrekkelijke, geschakelde vierpersoons recreatiewoning met uitzicht over de landerijen. De woning heeft een royale omheinde tuin en is voorzien van een eigen parkeerplaats en een houten berging. Deze woning wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd, maar is zeker interessant voor commerciële verhuur. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

De uniek vormgegeven recreatiewoning ligt op een perceel van 192 m2 eigen grond. Op de begane grond bevindt zich de ruime, lichte woonkamer met een gezellige zithoek. Vanuit de woonkamer bereikt u via de schuifpui het terras. Voorts een moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, een oven, een 4-pits gaskomfoor, een afzuigkap en een koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. De badkamer is tevens gelegen op de begane grond en heeft een ligbad met wastafelmeubel en een toilet. Er is een twee badkamer annex bijkeuken met een douche, de wasmachine en de opstelplaats voor de c.v. De gehele begane grondvloer is voorzien van een mooie plavuizen vloer.

Op de eerste etage vindt u via een ruime overloop, 2 slaapkamers waarvan er 1 toegang heeft tot het zonnige balkon. 

Algemeen: 

De woning is gebouwd omstreeks 1986 en is voorzien van dubbelglas. Verwarming/warm water door middel van een gas/cv. combi ketel. Het woonoppervlakte is circa 75 m2. De woning wordt inclusief de volledige inventaris aangeboden .De nieuwe eigenaar is verplicht om lid te worden van de Vereniging van Eigenaren van Brouwersmeer. De kosten hiervoor bedragen € 750,-- per jaar.

Landal Port Greve

Op het vakantiepark is van alles te beleven. Voor de actievelingen is er bijvoorbeeld de tennisbaan, het multifunctionele sportveld, de midgetgolfbaan en de jeu-de-boulesbaan. Ook aan kinderen is gedacht; het gehele jaar wordt er een Fun & Entertainment programma georganiseerd. Er is een overdekt zwembad op het park, met glijbaan (58.6 meter lang!), peuterbad, solarium en infraroodsauna. De locatie is tevens een schitterende basis voor wandelen op het strand, vliegeren, surfen, zeilen en natuurlijk zonnebaden.

Ligging & Omgeving