Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Burgh-Haamstede, Hogeweg 44-62

Vraagprijs: Verkocht
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 75 m2
Oppervlakte grondstuk: 281 m2
Inhoud: 235 m3

Aan de rand van het geliefde en kleinschalige park “Duinpark ’t Hof van Haamstede” ligt deze vrijstaande, moderne, perfect onderhouden recreatiewoning op 281 m2 eigen grond.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 75 m2
Oppervlakte grondstuk: 281 m2
Inhoud: 235 m3
Kenmerken: Zolder
Bouwjaar: 2003
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal kamers: 4 kamers
Aantal slaapkamers: 3 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Aan de rand van het geliefde en kleinschalige park “Duinpark ’t Hof van Haamstede” ligt deze vrijstaande, perfect onderhouden recreatiewoning op 281 m2 eigen grond.  In de zonnig gelegen tuin kunt u volledig ontspannen en genieten van het Zeeuwse buitenleven. Daarnaast is het een interessant object voor commerciële verhuur.

Indeling begane grondVia de entree aan de voorzijde van de woning komt u in de hal met het moderne toilet (2019) en de meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime tuinkamer met trapkast en openslaande deuren naar het zonnig gelegen terras met veranda. Hier kunt u de dag beginnen met een ontbijtje in de zon en afsluiten met een goed glas wijn en een barbecue. De halfopen keuken is voorzien van o.a. een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast met vriesvak, een combi-magnetron en een vaatwasser aanwezig. Naast de keuken is de bijkeuken met wasmachine en droger.VerdiepingVia trap in de hal bereikt u de overloop. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. In een van de slaapkamers is de sauna geplaatst. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een dagje strand. De moderne badkamer (2019) is uitgerust met een douche, een 2e toilet, een dubbel wastafelmeubel en een vaste föhn.

BijzonderhedenDe recreatiewoning is gebouwd in 2003 en is optimaal geïsoleerd. De woning is gelegen op 281 m2 eigen grond. Ook is er aan de achterzijde een eigen parkeerplaats aanwezig nummer 20. Het woonoppervlakte is ca. 75 m2, de inhoud van de woning is ca. 235 m3. De verwarming en warmwatervoorziening is middels een Vaillant c.v.-combiketel (2005). De gehele woning is voorzien van een pvc-vloer. De woning wordt verkocht inclusief inventaris. Het park “Duinpark Hof van Haamstede” heeft een VVE. De parkkosten voor 2019 bedragen € 1.750,-. De parkkosten zijn een reservering voor o.a. beheerkosten, onderhoud van de wegen en terreinen, collectief onderhoud, groot onderhoudsvoorziening, verlichting, afvalkosten, onderhoud groen en tuinen en overig algemeen. De woning is ideaal voor eigen gebruik. Daarnaast is het een interessant object voor commerciële verhuur via Landal Green Parks.  Aanvaarding in overleg.

“Duinpark Hof van Haamstede”De bungalow is gelegen op “Duinpark Hof van Haamstede” in Burgh-Haamstede. Het park bestaat uit 95 vrijstaande woningen, 2 buitenzwembaden (geopend van eind mei tot september) en een kleine speeltuin. Rondom het park zijn diverse restaurants en winkels. U kunt hier genieten van een wandeling in de aan het park grenzende Zeepeduinen, over het Zeeuwse strand of een fietstocht door de Boswachterij (ruim 330 hectare groot!). Tegenover het park vindt u golfbaan “de Molenberg”, enkele tennisbanen, een midgetgolfbaan. Op 1 km afstand bevindt zich een klein nieuw winkelcentrum met een grote supermarkt.

Ligging & Omgeving