Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Middelburg, Kinderdijk 34

Vraagprijs: Verhuurd
Type: Appartement
Oppervlakte binnen: 38 m2
Inhoud: 88 m3

Te huur: gezellige, gemeubileerde eenkamerstudio in een bijzonder sfeervol pand, gelegen in het bruisende centrum van Middelburg. De studio bevindt zich op de eerste etage en is uitermate geschikt voor één of twee personen.

Kenmerken & Details

Type: Appartement
Oppervlakte binnen: 38 m2
Inhoud: 88 m3
Bouwjaar: 1800
Aantal woonlagen: 1 woonlaag
Aantal kamers: 1 kamer
Aantal slaapkamers: 1 kamer
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

In het bruisende centrum van Middelburg, op loopafstand van het station en gelegen aan een gracht, bieden wij te huur aan deze eenkamerstudio. De studio bevindt zich op de eerste etage van een bijzonder sfeervol pand aan de Kinderdijk. 

Entree aan de Kinderdijk met trapopgang naar de eerste verdieping. Hier betreedt u de sfeervol ingerichte eenkamerstudio. De studio is gelegen aan de achterzijde. De ruime woonkamer is voorzien van een hoekbank, een televisie en een tweepersoonsbed. De open keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, te weten een gaskomfoor, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een losse magnetron. De eethoek biedt plaats aan vier personen. Badkamer met douche, wastafel en toilet.  

De studio wordt gemeubileerd aangeboden en is geschikt voor één of twee personen. De huur is inclusief gas, licht en water. De minimale huurperiode is één jaar. 

Ligging & Omgeving