Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Nieuwerkerk, Lijsterbesstraat 23

Vraagprijs: Verkocht
Type: Eengezinswoning
Oppervlakte binnen: 120 m2
Oppervlakte grondstuk: 246 m2
Inhoud: 485 m3

Op rustige locatie, nabij een speeltuintje gelegen, ligt deze zeer royale, perfect onderhouden hoekwoning met leuke tuin en ruime hobbyruimte/garage (circa 32 m2!) op 246 m2 eigen grond. Doordat de woning oorspronkelijk gebouwd is als winkelpand, is deze woning ruimer van opzet. De indeling van de woning biedt dan ook diverse mogelijkheden. Een werkruimte of volledig woonprogramma op de begane grond behoren tot de mogelijkheden.

Kenmerken & Details

Type: Eengezinswoning
Oppervlakte binnen: 120 m2
Oppervlakte grondstuk: 246 m2
Inhoud: 485 m3
Bouwjaar: 1954
Aantal woonlagen: 3 woonlagen
Aantal kamers: 5 kamers
Aantal slaapkamers: 4 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Op rustige locatie, nabij een speeltuintje gelegen, zeer royale, perfect onderhouden hoekwoning met leuke tuin en ruime hobbyruimte/garage (circa 32 m2!) op 246 m2 eigen grond. Doordat de woning oorspronkelijk gebouwd is als winkelpand, is deze woning ruimer van opzet. De indeling van de woning biedt dan ook diverse mogelijkheden. Een werkruimte of volledig woonprogramma op de begane grond behoren tot de mogelijkheden. 

Indeling:

Via de entree komt u in de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, een separaat toilet en een trapkast. Aan de voorzijde van de woning is de living met gezellige zithoek. Via een kleine hal bereikt u de lichte achterkamer. Deze kamer heeft openslaande deuren naar de zonnige achtertuin met vrije achterom. De woonkeuken is een heerlijke plek voor kookliefhebbers. De keuken is volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur (o.a. een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een koelkast, een vriezer, een oven, een magnetron, een vaatwasmachine en een close-in-boiler, ). Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin met de ruime garage. 

1e verdieping:

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers waarvan 1 met een zonnig gelegen dakterras.  De moderne badkamer heeft een ligbad, een aparte douche, een wastafel en een toilet. 

2 verdieping:

De tweede verdieping met overloop en slaapkamer is bereikbaar door middel van een vaste trap.

Algemeen:

De woning is gebouwd omstreeks 1954, maar is nadien diverse malen gerenoveerd. Verwarming/warm water door middel van een combi ketel, type Remeha (2008). De woning is voorzien van dak- en muurisolatie en geheel dubbelglas. De woning heeft een woonoppervlakte van circa 120 m2 en een inhoud van circa 485 m3. Naast de woning is een vrijstaande garage van ruim 4 m. x 8 m. met daarboven een royale bergzolder c.q. werkruimte. De bergzolder is via een vaste trap te bereiken. De garage is goed geïsoleerd en heeft een loopdeur alsmede een elektrisch bedienbare garagedeur.

Tekeningen en verdere informatie op aanvraag. Aanvaarding in overleg.

Nieuwerkerk:

Nieuwerkerk ligt op het eiland Schouwen-Duiveland. Er zijn diverse voorzieningen in het dorp zoals winkels, basisscholen en sportmogelijkheden. Nieuwerkerk is een ideale uitvalbasis voor wonen in Zeeland en werken in de Randstad.

Ligging & Omgeving