Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Renesse, Bongerd 63

Vraagprijs: Verkocht
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 128 m2
Oppervlakte grondstuk: 575 m2
Inhoud: 452 m3

Op park de Bongerd bieden wij deze compleet gerenoveerde (2019) en nieuw ingerichte 8-persoons recreatiewoning op 575 m2 eigen grond aan. Deze woning is met recht een luxe object te noemen. De brede stranden, het uitgestrekte duingebied en de gezellige restaurants liggen op korte afstand van de woning. In de nieuw aangelegde tuin kunt u de hele dag van de zon genieten. De recreatiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 128 m2 en is gelegen op een perceel van 575 m2 eigen grond. De woning wordt inclusief volledige inventaris en in verhuurde staat verkocht. Koper is verplicht om de lopende huurovereenkomst over te nemen.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 128 m2
Oppervlakte grondstuk: 575 m2
Inhoud: 452 m3
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal kamers: 5 kamers
Aantal slaapkamers: 4 kamers
Aantal badkamers: 3 kamers
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Op park de Bongerd bieden wij deze compleet gerenoveerde (2019) en nieuw ingerichte 8-persoons recreatiewoning op 575 m2 eigen grond aan. Deze woning is met recht een luxe object te noemen. 

De brede stranden, het uitgestrekte duingebied en de gezellige restaurants liggen op korte afstand van de woning. In de nieuw aangelegde tuin kunt u de hele dag van de zon genieten. De recreatiewoning heeft een woonoppervlakte van circa 128 m2 en is gelegen op een perceel van 575 m2 eigen grond. De woning wordt inclusief volledige inventaris en in verhuurde staat verkocht. Koper is verplicht om de lopende huurovereenkomst over te nemen.

De woning is bijzonder smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. De lichte hal biedt toegang tot de badkamer met toilet, wastafel, inloopdouche en wasmachine/droger. De ruime, lichte woonkamer met PVC vloer heeft een sfeervolle houtkachel. De moderne woonkeuken is volledig uitgerust met diverse inbouwapparatuur (o.a. een vaatwasmachine, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven, een magnetron en een vrieskast). Via de grote schuifpui bereikt u de tuin met terras. Binnen en buiten lopen naadloos in elkaar over. Hier kunt u de dag beginnen met een ontbijtje in de zon en in stijl afsluiten met een BBQ.

Op de begane grond is eveneens de masterbedroom annex luxe badkamer met badmeubel, toilet en douche. De Finse binnensauna is ook op de begane grond gesitueerd.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers waarvan er twee toegang hebben tot het inpandig balkon. De moderne badkamer beschikt over een hoekbad, een inloopdouche, twee wastafels en een toilet. 

Algemeen:

De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. Parkeren is met meerdere auto's mogelijk op eigen terrein. In de tuin staat een berging met overkapping waarin u bijvoorbeeld uw fietsen kunt stallen. 

Park de Bongerd:

De bungalow is gelegen op park De Bongerd aan de Hoogenboomlaan. Deze laan kent geen doorgaand verkeer en gaat richting kust over in een voet- en fietspad om daarna uit te komen bij het prachtige, brede familiestrand. De bungalow ligt op een klein kwartiertje lopen van het strand (5 fietsminuten). Vóór het park bevindt zich een bushalte voor gratis busvervoer naar het strand (alleen tijdens het seizoen). Op het park is een supermarkt aanwezig (geopend van Pasen t/m eind oktober). Er is een aantal zwembaden en speeltuinen in de directe omgeving te vinden.

Renesse:

In binnen- en buitenland staat Renesse bekend als een bruisende badplaats. Het bijzondere aan Renesse is de directe ligging aan zee. Alle dorpsvoorzieningen, natuurgebieden en de Noordzeekust liggen daardoor onmiddellijk binnen loop- en fietsafstand. Door de ligging in de zeldzaam brede kuststrook van de Kop van Schouwen is Renesse een perfecte uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers of voor een heerlijke buitenrit te paard op een van de vele buitenpaden. Het gehele dorp heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan, waardoor het veel allure heeft gekregen. Hierdoor is het een zeer aantrekkelijk oord geworden voor gezinnen, senioren en recreanten. Het is hier het gehele jaar bijzonder goed toeven.

Verkoopprocedure:

De verkoop van het object zal plaatsvinden door middel van een inschrijvingsprocedure.

De kijkdagen zijn 11, 12 en 13 december 2021.

U dient zich vooraf aan te melden via 0111-851177 of via info@inzeelandmakelaardij.nl

Ligging & Omgeving