Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Renesse, Hoogenboomlaan 44-51

Vraagprijs: Verkocht
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 40 m2
Oppervlakte grondstuk: 450 m2
Inhoud: 100 m3

Op het zeer geliefde park “De Horizon” in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat op een royaal hoekperceel (450 m2) deze vrijstaande recreatiewoning. In de ruime, zonnig gelegen tuin is het in alle jaargetijden goed toeven.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 40 m2
Oppervlakte grondstuk: 450 m2
Inhoud: 100 m3
Bouwjaar: 1968
Aantal woonlagen: 1 woonlaag
Aantal kamers: 3 kamers
Aantal slaapkamers: 2 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Op het zeer geliefde park “De Horizon” in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat op een royaal hoekperceel (450 m2) deze vrijstaande recreatiewoning. In de ruime, zonnig gelegen tuin is het in alle jaargetijden goed toeven. Het perceel is geheel omheind. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. De woning is gedateerd en dient aangepast te worden aan de huidige normen en eisen. Maar het betreft een locatie met veel potentie. De woningen op het park zijn ideaal voor eigen gebruik. Daarnaast is het een interessant object voor commerciële verhuur.


Indeling begane grond:
Via de entree aan de voorzijde van de woning komt u in de hal met de meterkast, het toilet, de douchegelegenheid en een slaapkamer. Vanuit de hal komt u in de eenvoudige open keuken.  De lichte woonkamer geeft toegang tot het zonnig gelegen terras.  De tweede slaapkamer is via de woonkamer te bereiken.


Bijzonderheden
De recreatiewoning is gebouwd in 1968. Verwarming is door middel van een losse elektrische kachels en warmwater via een geiser.  Er is een aangebouwde berging. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 40 m2, een inhoud van circa 100 m3 en wordt verkocht inclusief inventaris. De erfpachtcanon bedraagt € 2.462,- per jaar, het erfpachtrecht loopt tot 31-12-2050.


Bungalowpark “De Horizon”
De bungalow is gelegen aan de rand van park " De Horizon". Het park bestaat uit vrijstaande recreatiewoningen aan de Hoogenboomlaan in Renesse. Deze laan kent geen doorgaand verkeer en gaat richting kust over in een voet- en fietspad om daarna uit te komen bij het prachtige, brede Noordzeestrand. Vanaf de bungalow is dit ongeveer een kwartier lopen (5 minuten fietsen). Naast het park bevindt zich een bushalte voor gratis busvervoer naar het strand (alleen tijdens het seizoen) Tegenover het park is een supermarkt (geopend van Pasen tot eind oktober). Het centrum van Renesse biedt u een ruime keuze aan restaurants en gezellige winkeltjes. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op steenworp afstand liggen de mooiste fiets- en wandelroutes door de duinen en het aangrenzende natuurgebied “De Vroongronden”.

Ligging & Omgeving