Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Renesse, Hoogenboomlaan7a-63

Vraagprijs: Verkocht
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 95 m2
Oppervlakte grondstuk: 575 m2
Inhoud: 349 m3

Op loopafstand van strand, duinen en centrum van Renesse bieden wij te koop aan deze vrijstaande recreatiewoning op 575 m2 eigen grond. In de prachtig aangelegde tuin met diverse zithoekjes kunt u in alle privacy genieten van het Zeeuwse buitenleven.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 95 m2
Oppervlakte grondstuk: 575 m2
Inhoud: 349 m3
Bouwjaar: 1970
Aantal woonlagen: 2 woonlagen
Aantal kamers: 4 kamers
Aantal slaapkamers: 3 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Op loopafstand van duinen, strand en bruisend centrum van Renesse bieden wij te koop aan deze vrijstaande recreatiewoning op 575 m2 eigen grond. De geheel omheinde, fraai aangelegde tuin heeft diverse zithoekjes en grenst aan het bos. Hier kunt u in alle privacy genieten van het Zeeuwse buitenleven. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto's. De woning is ideaal voor eigen gebruik. Daarnaast is het een zeer interessant object voor commerciële verhuur.

Indeling begane grond:Via de entree aan de zijkant van de woning komt u in de hal met meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet met witgoedaansluitingen en cv-opstelling. Vervolgens komt u in de lichte, ruime woonkamer met parketvloer en openslaande deuren naar het zonnig gelegen terras. De open keuken is voorzien van een gecombineerde elektrische/gaskookplaat, oven, koelkast, aparte vriezer, vaatwasser en afzuigkap.

Via de open trap in de woonkamer bereikt u de overloop. Van hieruit heeft u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Vanuit twee slaapkamers komt u op het ruime balkon aan de voorzijde van de woning. De dakkapellen aan beide zijden van de woning geven de bovenverdieping veel extra ruimte. Er is een ruime badkamer met ligbad, toilet, bidet en dubbele wastafel. 

BijzonderhedenDe recreatiewoning is gebouwd in 1970 en is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Verwarming en warm water zijn door middel van een c.v.-combiketel. Er is een houten berging voor de fietsen. U kunt met twee auto’s parkeren op het afgesloten, eigen terrein. De woning heeft een woonoppervlakte van 95 m2 en een inhoud van circa 349 m3. De woning wordt verkocht inclusief inventaris. Het park “De Bongerd” heeft geen VVE en geen parkkosten.

De BongerdDe woning is gelegen op park De Bongerd aan de Hoogenboomlaan. Deze laan kent geen doorgaand verkeer en gaat richting kust over in een voet- en fietspad om daarna uit te komen bij het brede familiestrand. Vanaf de woning is dit ongeveer een kwartier lopen (5 minuten fietsen). Voor het park bevindt zich een bushalte voor gratis busvervoer naar het strand (alleen tijdens het seizoen). Op het park is een supermarkt (geopend van Pasen tot eind oktober).  

Ligging & Omgeving