Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Renesse, Wildhoek 19

Vraagprijs: Verkocht
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 51 m2
Oppervlakte grondstuk: 445 m2
Inhoud: 175 m3

Op het zeer geliefde park “Wildhoek” in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze gezellige, vrijstaande recreatiewoning. De riante tuin, met diverse borders, een gazon en een zonnig terras, is geheel omheind. Een ideale plek om vakantie te vieren! Daarnaast is het een interessant object voor commerciële verhuur. Het rendement op dit park is uitstekend.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 51 m2
Oppervlakte grondstuk: 445 m2
Inhoud: 175 m3
Aantal woonlagen: 1 woonlaag
Aantal kamers: 4 kamers
Aantal slaapkamers: 3 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

√Op het zeer geliefde park “Wildhoek” in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze gezellige, vrijstaande recreatiewoning. De riante tuin, met diverse borders, een gazon en een zonnig terras, is geheel omheind. Een ideale plek om vakantie te vieren! Daarnaast is het een interessant object voor commerciële verhuur. Het rendement op dit park is uitstekend. 

Indeling begane grond: 

Via de entree aan de zijkant van de woning komt u in de hal met de meterkast en de badkamer met toilet, wastafel en douche. Vanuit de hal bereikt u eveneens de ouderslaapkamer. De lichte woonkamer biedt u via de schuifpui toegang tot de ruime, zonnige achtertuin. Hier kunt u heerlijk genieten van het Zeeuwse buitenleven. De half open keuken is eenvoudig ingericht. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de twee kleine kinderkamers. U kunt parkeren op eigen, afgesloten terrein. Er is een kleine schuur waar u bijvoorbeeld uw fietsen kunt stallen.

Bijzonderheden 

De recreatiewoning is gebouwd omstreeks 1970 en ligt op 445 m2 erfpachtgrond. De canon bedraagt € 2.100,-- per jaar. De erfpacht loopt tot 30-12-2041. De woonoppervlakte bedraagt circa 51 m2 en de inhoud circa 175 m3. De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en deels rolluiken. Warmwatervoorziening is door middel van een elektrische boiler, verwarming via elektrische kachels.  De woning wordt verkocht inclusief inventaris, behoudens enkele persoonlijke zaken. Park Wildhoek/Westhoek/de Sprong heeft een Vereniging van Eigenaren, de bijdrage is € 30,- per jaar. 

Wildhoek/Westhoek/de Sprong

De bungalow is gelegen aan de rand van park "Wildhoek/Westhoek/de Sprong". Het parkje bestaat uit 77 vrijstaande recreatiewoningen aan de Hoogenboomlaan in Renesse. Deze laan kent geen doorgaand verkeer en gaat richting kust over in een voet- en fietspad om daarna uit te komen bij het prachtige, brede Noordzeestrand. Vanaf de bungalow is dit ongeveer een kwartier lopen (5 minuten fietsen). Naast het park bevindt zich een bushalte voor gratis busvervoer naar het strand (alleen tijdens het seizoen) Tegenover het park is een supermarkt (geopend van Pasen tot eind oktober). Het centrum van Renesse biedt u een ruime keuze aan restaurants en gezellige winkeltjes. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op steenworp afstand liggen de mooiste fiets- en wandelroutes door de duinen en het aangrenzende natuurgebied “De Vroongronden”.

Ligging & Omgeving