Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Renesse, Wildhoek 20

Vraagprijs: Verkocht
Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 65 m2
Oppervlakte grondstuk: 509 m2
Inhoud: 246 m3

Op het zeer geliefde park “Wildhoek” in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze perfect onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met schitterende veranda. De tuin is bijzonder fraai aangelegd met diverse terrassen. Het perceel van 509 m2 is geheel omheind. Een echte parel aan de Zeeuwse kust! De woning is ideaal voor eigen gebruik en met recht sleutelklaar te noemen. Hier hoeft u alleen maar uw koffers uit te pakken en te beginnen met genieten. Het is eveneens een interessant object voor commerciële verhuur. Het rendement op dit park is uitstekend.

Kenmerken & Details

Type: Recreatiewoning
Oppervlakte binnen: 65 m2
Oppervlakte grondstuk: 509 m2
Inhoud: 246 m3
Bouwjaar: 2011
Aantal woonlagen: 1 woonlaag
Aantal kamers: 3 kamers
Aantal slaapkamers: 2 kamers
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Op het zeer geliefde park “Wildhoek” in Renesse, op loopafstand van het strand en de duinen, staat deze perfect onderhouden, vrijstaande recreatiewoning met schitterende veranda. De tuin is bijzonder fraai aangelegd met diverse terrassen. Het perceel van 509 m2 is geheel omheind. Een echte parel aan de Zeeuwse kust!  De woning is ideaal voor eigen gebruik en met recht sleutelklaar te noemen. Hier hoeft u alleen maar uw koffers uit te pakken en te beginnen met genieten. Het is eveneens een interessant object voor commerciële verhuur. Het rendement op dit park is uitstekend.

Indeling 

Via de entree aan de voorzijde van de woning komt u in de hal met de meterkast en het toilet. De lichte woonkamer is modern en smaakvol ingericht. De schuifpui biedt u toegang de fraaie veranda. Deze is voorzien van elektrische screens. Hier kunt u heerlijk ontspannen met schitterend uitzicht op de prachtig aangelegde tuin. De moderne, open keuken is zeer compleet uitgerust met o.a. een gaskookplaat, een afzuigkap, een koel-/vriescombinatie, een vaatwasser en een combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers. De ruime ouderslaapkamer heeft toegang tot de moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. In de aparte wasruimte staan de wasmachine en de droger. De gehele woning wordt gekenmerkt door hoge plafonds. Hierdoor wordt een gevoel van licht en ruimte gecreëerd. Er is sprake van een bijzonder hoog afwerkingsniveau.

Bijzonderheden

De recreatiewoning is gebouwd in 2011 en ligt op 509 m2 erfpachtgrond. De canon bedraagt € 1.106,68 per half jaar. De erfpacht loopt tot 30-12-2041. De woonoppervlakte bedraagt ca. 65 m2 en de inhoud ca. 246 m3. De woning is geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbel glas en dak- en vloerisolatie. Verwarming en warmwatervoorziening is door middel van een CV-combiketel (Intergas 2011). De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. In de tuin is een beregeningsbron aanwezig. Er is een vrijstaande, luxe berging (Red Cedar hout). U kunt parkeren op eigen, afgesloten terrein. De woning wordt verkocht inclusief inventaris, behoudens enkele persoonlijke zaken. Park Wildhoek/Westhoek/de Sprong heeft een Vereniging van Eigenaren, de bijdrage is € 30,- per jaar.

Wildhoek/Westhoek/de Sprong

De bungalow is gelegen aan de rand van park "Wildhoek/Westhoek/de Sprong". Het parkje bestaat uit 77 vrijstaande recreatiewoningen aan de Hoogenboomlaan in Renesse. Deze laan kent geen doorgaand verkeer en gaat richting kust over in een voet- en fietspad om daarna uit te komen bij het prachtige, brede Noordzeestrand. Vanaf de bungalow is dit ongeveer een kwartier lopen (5 minuten fietsen). Naast het park bevindt zich een bushalte voor gratis busvervoer naar het strand (alleen tijdens het seizoen). Tegenover het park is een supermarkt (geopend van Pasen tot eind oktober). Het centrum van Renesse biedt u een ruime keuze aan restaurants en gezellige winkeltjes. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op steenworp afstand liggen de mooiste fiets- en wandelroutes door de duinen en het aangrenzende natuurgebied “De Vroongronden”.

Ligging & Omgeving