Op Vakantie in Zeeland
Code ontvangen? Inloggen

Renesse, Zeelelieweg 14

Vraagprijs: Verkocht
Type: Bungalow
Oppervlakte binnen: 86 m2
Oppervlakte grondstuk: 425 m2
Inhoud: 295 m3

Vrijstaande woning, op loopafstand van het strand en het centrum van Renesse gelegen in een rustige woonwijk, met carport, garage en vrij gelegen achtertuin op 425 m2 eigen grond, biedt deze woning u alle mogelijkheden om een droomhuis van te maken.

Kenmerken & Details

Type: Bungalow
Oppervlakte binnen: 86 m2
Oppervlakte grondstuk: 425 m2
Inhoud: 295 m3
Bouwjaar: 1966
Aantal woonlagen: 1 woonlaag
Aantal kamers: 2 kamers
Aantal slaapkamers: 1 kamer
Aantal badkamers: 1 kamer
Energielabel: onbekend

Meer over dit object

Vrijstaande woning, op loopafstand van de duinen en het Noordzeestrand en op een steenworp van het centrum van Renesse. Gelegen in een rustige woonwijk, met carport, garage en vrij gelegen achtertuin op 425 m2 eigen grond, biedt deze woning u alle mogelijkheden om er een droomhuis van te maken.

OmschrijvingU betreedt de woning in de ruime hal met toilet. Via de gang komt u in de lichte, L-vormige woonkamer met grote raampartijen, laminaatvloer en aan de achterzijde een knusse, zonnige erker, eveneens voorzien van een groot raam. De ramen van de woonkamer zijn voorzien van rolluiken en aan de voor- en achterzijde van een zonnescherm.De royale slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde. Ook hier zijn de ramen voorzien van rolluiken.De badkamer is ruim opgezet met een douche, wastafel en vaste kastenwand en voorzien van vloerverwarming.Via de gezellige, uitgebouwde keuken met diverse inbouwapparatuur (o.a.elektrische kookplaat, oven en afzuigkap) en eethoek heeft u toegang tot de garage en naar de zonnig gelegen achtertuin met overdekt terras. De aangebouwde stenen garage is voorzien van elektra en witgoedaansluiting.In de tuin staat nog een houten berging om bijvoorbeeld fietsen te stallen.

BijzonderhedenDe woning heeft een woonoppervlakte van 86m2 en inhoud van 310m3. De gebruiksoppervlakte van de externe bergruimte is ca. 20 m2. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. In 2011 is de dakbedekking vernieuwd. Er is centrale verwarming en warmwatervoorziening door middel van een cv-combiketel (Nefit bwjr. 2002) en een close-in-boiler in de keuken. Er zijn 2 parkeerplekken en een carport op eigen terrein. De woning is gewijzigd qua originele indeling van 3 slaapkamers naar een ruime woonkamer en 1 ruime slaapkamer. Het huis biedt echter vele mogelijkheden om er een fraaie woning op een prachtlocatie te creëren.

RenesseTerwijl het huis zelf is gelegen in een rustige en verkeersluwe wijk, bevindt het gezellige centrum van Renesse, met zijn diverse winkels en restaurants, zich bijna letterlijk om de hoek van de Zeelelieweg. Het strand en de duinen zijn op loopafstand.

Ligging & Omgeving